Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Betaalmogelijkheden

We zijn op het moment druk bezig met het toevoegen van iDeal als betaalmiddel in onze online shop. Tot die tijd is het mogelijk om te betalen met je Credticard, PayPal en via een bankoverschrijving.

Betalen via bankoverschrijving? Stuur dan een mailtje met de naam van het artikel, het SKU nummer dat bij de details van het artikel staat, en de kleur en maat (meestal zwart haha) samen met het aflever adres naar em@aimmea.com. Ik stuur je dan een factuur die je kunt betalen met onderstaande gegevens

Logo logo 70 percent black small.jpg

AIMMEA
IBAN: NL33ABNA0828832374

Zodra we het aankoop bedrag op onze rekening hebben staan gaat je bestelling op de bus en ontvang je een trackingcode van PostNL. Zodra iDeal als betaalmiddel is toegevoegd melden we dat via Facebook.