Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Beige katoenen trui

5G0A0927.jpg
5G0A0622.jpg
5G0A0944.jpg
Detail natural.jpg
Sweater short.JPG
5G0A0927.jpg
5G0A0622.jpg
5G0A0944.jpg
Detail natural.jpg
Sweater short.JPG

Beige katoenen trui

139.95

Aimmea | Basics

Extra lange maxi trui gemaakt van 100% katoen. Katoen draagt heerlijk koel in de zomer.

Designer note: Deze gebreide trui is voor de echte liefhebber van katoenen breisels. Gevoelig voor ophalen dus pas op met sieraden en meubels.

Details:

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Verkrijgbaar in één maat

  • VIP's betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • Kwetsbare stof, voorzichtig behandelen

  • Handwas of machinewas in beschermende zak

  • SKU R.04.013-II-008

Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Deze trui is handgemaakt in Zuid-Afrika van 100% katoen. Het losse breisel moet met zorg worden gehanteerd, let op scherpe sieraden en meubels die de stof mogelijk kunnen beschadigen. Met de hand wassen of in de machine wassen in een beschermende zak op 30 graden. Plat leggen om te drogen. Indien nodig strijken met een beschermende plastic ijzeren hoes of een vochtige doek tussen strijkijzer en stof.

Maatstelling

Afgebeeld is een one size. Dit betekent dat het geschikt is voor iedereen met een maat tussen small en xxlarge. Als je extra klein draagt, is de halslijn waarschijnlijk te breed voor jou. Het langste deel van de trui is 120 cm lang en kan na verloop van tijd wat uitrekken. Het model met het grijze haar die de trui draagt in deze foto's is 1.73 lang.

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53 (alleen WhatsApp, geen telefoongesprekken mogelijk)