Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Gebreide katoenen trui

5G0A0293.jpg
5G0A0315.jpg
Detail II.jpg
Detail III.jpg
5G0A0369.jpg
5G0A5069.jpg
5G0A5075.jpg
Detail front I.jpg
Detail front II.jpg
IMG_0785 BNW.jpg
Detail.jpg
Knit detail.jpg
5G0A0293.jpg
5G0A0315.jpg
Detail II.jpg
Detail III.jpg
5G0A0369.jpg
5G0A5069.jpg
5G0A5075.jpg
Detail front I.jpg
Detail front II.jpg
IMG_0785 BNW.jpg
Detail.jpg
Knit detail.jpg

Gebreide katoenen trui

119.95

Aimmea | Basics

Gebreide trui met korte mouwen gemaakt van 100% katoen. Deze trui is met de hand gemaakt in Zuid-Afrika.

Designer note: Absoluut een van mijn favorieten. Ik was deze trui gewoon in de wasmachine in een beschermende zak en hang het op omdat ik het niet erg vind als hij een beetje uitrekt. Droog gewoon plat als je hem dezelfde lengte wilt houden.

Maatstelling

Afgebeeld is een one size. Dit betekent dat het geschikt is voor iedereen met een maat tussen small en xxlarge. Draag je een grotere maat dan is de trui waarschijnlijk te kort voor je. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de maten van deze trui.

Maat:
Kleur:
Quantity:
Add To Cart

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • VIP's betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • Verkrijgbaar in one size

  • Met de hand wassen of in de machine wassen in een beschermzak

  • SKU R.04.013-008

Materiaal

Deze trui is handgemaakt in Zuid-Afrika van 100% katoen. Het losse breisel moet met zorg worden gehanteerd, let op scherpe sieraden en meubels die de stof mogelijk kunnen beschadigen. Met de hand wassen of in de machine wassen in een beschermende zak op 30 graden. Plat leggen om te drogen. Indien nodig strijken met een beschermende plastic ijzeren hoes of een vochtige doek tussen strijkijzer en stof.

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen je echter vragen of, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed wilt kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53(alleen Whatsapp, geen telefoongesprekken mogelijk)

Logo logo 70 percent black small.jpg