Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Zachte trui met steekzakken

IMG_9490.JPG
57.jpg
IMG_9488.JPG
IMG_9492.JPG
039.jpg
031.jpg
038.jpg
IMG_9490.JPG
57.jpg
IMG_9488.JPG
IMG_9492.JPG
039.jpg
031.jpg
038.jpg

Zachte trui met steekzakken

99.95

Aimmea | Basics

Heerlijk zachte najaarstrui gemaakt van rayon/polyester mix. De trui heeft steekzakken en is langer aan de achterkant. Let op dat de halslijn wijd is.

Designer note: Deze trui is gemaakt van dezelfde stof als die ik voor de maxi-trui gebruikte, zeer zacht en prettig om te dragen tijdens zowel koudere als iets warmere weersomstandigheden. Ik combineer hem graag met het a-symmetrische T-shirt wanneer het echt koud wordt. Hij gaat een beetje pillen (normaal voor viscose) maar de stof blijft mooi omdat het een mix is met polyester. Niet strijken, gewoon ophangen om te drogen, lekker makkelijk.

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Superzachte en comfortabele stretchstof

  • Verkrijgbaar in one size

  • VIPs betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • Deze sweater heeft zakken

  • Mag in de wasmachine

  • SKU A.18.001.067-O

Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Deze trui is gemaakt van een medium tot zwaargewicht 50% rayon 50% polyester stretchstof die zeer zacht aanvoelt op de huid. Machine wassen op 40 graden. Koel strijken of gewoon ophangen te drogen. Niet drogen in de droger..

Maatstelling

Afgebeeld is een one size. Dit betekent dat het geschikt is voor iedereen met een maat tussen small en xxlarge. De trui is aan de achterkant 90 cm lang. Het fotomodel heeft maat large en is 1.70 cm lang.

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53 (alleen WhatsApp, geen telefoongesprekken mogelijk)1 (alleen Whatsapp, geen telefoongesprekken mogelijk)

Combineer met deze items voor maximaal comfort