Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Maxi t-shirt

Deborah II.jpg
Deborah III.jpg
Detail I.jpg
Deborah I.jpg
Deborah II.jpg
Deborah III.jpg
Detail I.jpg
Deborah I.jpg

Maxi t-shirt

99.95

Aimmea | Basics

Zoals de meeste van onze maxi-ontwerpen draagt deze comfortabel, vooral omdat dit t-shirt is gemaakt van een stretchstof.

Designer note: Ik wilde een zomervariant toevoegen van onze maxi-trui en een betere stof dan viscose-lycra voor zomer is er niet! De stof is dun, het is stretch, het draagt cool en het is gemakkelijk te wassen.

Quantity:
Add To Cart

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Superzachte en comfortabele stretchstof

  • VIP's betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • Mag in de wasmachine

  • SKU A.18.04.835-VL-001-O

Materiaal

Dit T-shirt is gemaakt van een viscose lycra (stretch) stof. Het is een lichtgewicht stretchstof die heerlijk koel is tijdens warm weer en zacht aanvoelt op de huid. Machine was 40 graden. Koel strijken. Niet drogen in de droger.

Maatstelling

Dit kledingstuk is 120 cm lang en is verkrijgbaar in één maat. Dit item zal je passen als je een maat small, medium, large en 2XL (maat 48/50) draagt. In verband met de goede stretch gaat dit model je passen tot en met maat 2XL. Als je extra klein draagt, is de tuniek misschien te lang voor je, als je een grotere maat draagt, past deze niet zo losjes als op de afbeelding. 

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53 (alleen WhatsApp, geen telefoongesprekken mogelijk)

Logo logo 70 percent black small.jpg