Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Faux suede maxi top

032.jpg
046.jpg
045.jpg
detail I.jpg
60.jpg
new-52.jpg
032.jpg
046.jpg
045.jpg
detail I.jpg
60.jpg
new-52.jpg

Faux suede maxi top

119.95

Aimmea | Basics

Deze top met steekzakken is gemaakt van een polyester suede stof en voelt heerlijk zacht aan je huid. De kleur is donker grijs.

Designer note: Ik ben verliefd op deze faux suede top! Gemaakt van polyester maar zonder dat hij erg statisch of plakkerig aanvoelt. De stof kan afgeven op lichtere kleuren in het begin, na een tijdje houdt dat op, maar draag het vooral in het begin alleen met donkere kleuren .

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Zachte en comfortabele stretchstof

  • Verkrijgbaar in one size

  • VIP's betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • Handwas of stomerij

  • SKU CdM.18.987-II

Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Deze top is gemaakt van een medium tot zwaargewicht 100% polyester stretchstof met een geborstelde afwerking waardoor het er suède uitziet en aanvoelt. Het draagt heerlijk en voelt zacht aan de huid. Houd er rekening mee dat het kan afgeven op lichtere kleuren voordat het een paar keer is gewassen. Alleen handwas of stomerij. Koel strijken aan de binnekant. Niet in de droger.

Maatstelling

Afgebeeld is een one size. Dit betekent dat het geschikt is voor iedereen met een maat tussen small en xxlarge (maat 48). Als je maat xsmall draagt, is de hals waarschijnlijk te wijd voor je. Als je 3xlarge draagt, zal de top wellicht te kort zijn aan de voorkant, en je niet zo losjes passen als op de afgebeelding. Deze top is 90 cm lang aan de achterkant, 63 cm lang aan de voorkant en 100 cm breed, gemeten van oksel tot oksel.

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53 (alleen Whatsapp, geen telefoongesprekken mogelijk)