Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

Stadionplein
Amsterdam, NH, 1076
Netherlands

+31(0)646349801

Aimmea | Ageless | Dark fashion

Online shop

Zwarte viscose maxi tuniek

Deborah 1.jpg
Deborah 2.jpg
IMG_2560.JPG
Deborah 1.jpg
Deborah 2.jpg
IMG_2560.JPG

Zwarte viscose maxi tuniek

99.95

Deze tuniek is gemaakt van een dunne, gladde non-stretch viscose stof. Je kunt het dragen als een strandt-uniek of als een jurk. De tuniek heeft kleine splitten en steekzakken. Beide modellen zijn ongeveer 1,65 cm lang. De tuniek is 1,27 cm lang.

Designer note: Een must have voor de zomer! Ik draag deze tuniek bijna elke dag wanneer het warm is. Het is cool en zacht en heeft zakken! Was het gemakkelijk in de wasmachine en dan even strijken en hup klaar.

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis wereldwijde verzending

  • Verkrijgbaar in one size

  • Zachte, gladde viscose, wasbaar in de machine

  • Deze tuniek heeft zakken

  • VIP's betalen 10% minder voor dit item

  • SKU A.18.024-001-O

Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Gemaakt van een dunne, gladde viscose stof die koel voelt. Dit is een lichtgewicht stof die gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen op 40 graden. Niet drogen in de droger. Koel strijken.

Maatstelling

Dit kledingstuk is 127 cm lang en is verkrijgbaar in één maat. Dit item zal je passen als je een maat small, medium, large en xlarge draagt. Als je extra klein draagt, is de tuniek misschien te lang voor je, als je een grotere maat draagt, past deze niet zo losjes als op de afbeelding. 

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp +31 (0) 646349801