Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Mesh tuniek - kort

31.jpg
35.jpg
30.jpg
Mesh tunic short VI.png
31.jpg
35.jpg
30.jpg
Mesh tunic short VI.png

Mesh tuniek - kort

99.95

Aimmea | Basics

Deze tuniek is gemaakt van een zachte mesh-stof. Je kunt het dragen als een strand-tuniek over je badpak of combineer het met een ander Aimmea-item.

Designer note: ik heb deze tuniek speciaal ontworpen voor mensen die het leuk vinden om het over hun badpak te dragen. Maar ik merkte dat ik hem ook super vind om te dragen over het a-symmetrische T-shirt. Of gewoon zoals hier op de foto over een zwart topje. De tuniek valt heel mooi rond je lichaam.

Details

  • Wordt de volgende dag verstuurd vanuit Amsterdam

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Verkrijgbaar in one size

  • Zachte polyester mesh, wasbaar in de machine

  • Deze tuniek heeft geen zakken

  • VIP's betalen 10% minder voor Aimmea | Basics

  • SKU AQ.18.23.04-II

Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Gemaakt van een zachte polyester mesh-stof. Dit is een lichtgewicht stof die gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen op 40 graden. Het is raadzaam om een beschermende zak te gebruiken zodat haken voorkomen worden. Niet drogen in de droger. Strijken is niet nodig maar mag koel gestreken worden.

Maatstelling

Dit kledingstuk is 95 cm lang van schouder tot achterkant van de zoom. Het is verkrijgbaar in one size. Dit item zal je passen als je een maat small, medium, large en xlarge draagt. Als je extra small draagt, is de halslijn van de tuniek misschien te wijd voor je, als je een grotere maat draagt, past deze niet zo losjes als je zou willen. 

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53 (alleen WhatsApp, geen telefoongesprekken mogelijk)

Your Website Title

Mesh tunic.

Posted by Facebook on Saturday, May 5, 2018