Contact us

Traveling between France, The Netherlands and South Africa, sourcing fabrics, while getting inspiration for new designs, Em Aimmea (Owner & Designer) can be reached best via email.

You can request access to our B2B ordering platform via this link if you are interesting in our Wholesale offers. For any further questions please get in touch with us via email or simply use the form below. Em will get back to you personally.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Online shop

Nepleren wikkeljas

050.jpg
051.jpg
052.jpg
049.jpg
new-24.jpg
27.jpg
02.jpg
new-27.jpg
050.jpg
051.jpg
052.jpg
049.jpg
new-24.jpg
27.jpg
02.jpg
new-27.jpg

Nepleren wikkeljas

225.00

Aimmea | Limited Edition

Fantastische wikkeljas gemaakt van een dunne stretch kunstleer stof. Niet je alledaagse regenjas! De jas heeft geen voering en sluit niet volledig aan de voorkant zodat hij gedragen kan worden samen met onze wikkelbroek die geknoopt wordt.

Designer note: soms zie ik een stof en ik weet meteen waarvoor ik het wil gebruiken en soms word ik verliefd en moet ik er lang en hard over nadenken wat ik ermee moet doen. Deze laatste situatie was het geval met dit kunstleer. Het kostte me een eeuwigheid om met een ontwerp te komen, maar toen ik dat deed, wist ik dat het perfect was. Waarschijnlijk niet voor iedereen, maar als je het leuk vindt, koop hem dan snel want de voorraad is beperkt!

Details

  • Wordt de volgende dag vanuit Amsterdam verzonden

  • Gratis verzending binnen Europa

  • Verkrijgbaar in small / medium en large / xlarge

  • VIP's betalen 25% minder voor Aimmea | Limited Editions

  • Zachte dunne nepleren stof

  • Deze jas heeft zakken en een lang ceintuur

  • SKU C.18.0299-II-001

Size:
Quantity:
Add To Cart

Materiaal

Deze wikkeljas is gemaakt van een dunne stretch kunstleer polyester stof. Dit is een lichtgewichtstof die gemakkelijk met een vochtige doek kan worden schoongemaakt. Dry cleaning mogelijk. Niet in de wasmachine wassen. Niet strijken. Niet in de droger drogen.

Maatstelling

Het model heeft maat medium en ze draagt  een wikkeljas in maat large / xlarge. De mouwen zijn 62 cm lang.

Garantie

Onze kleding ziet er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect uit. Dit komt omdat we de beste naaitechnieken en de hoogste kwaliteit stof gebruiken. Bovendien hebben we een grondige kwaliteitscontrole geïmplementeerd. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat je aankoop in perfecte staat is  wanneer je het ontvangt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, accepteren we je aankoop retour en betalen we je terug. We willen echter benadrukken dat, aangezien we een onafhankelijk modelabel zijn, je goed moet kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen wij deze graag beantwoorden via Whatsapp 06-83 13 58 53(alleen Whatsapp, geen telefoongesprekken mogelijk)